top of page
EKSPERTISE
Software

Jeg har stor erfaring med CAD-software som f.eks. NX, Solidworks, Inventor og Creo og de tilhørende FEA-moduler og PDM-software, og er kvik til at tilegne mig nyt.

Derudover er bl.a. MS Office, Mathcad, SAP en del af hverdagen.

Sprog
  • Dansk - modersmål

  • Engensk - flydende i skrift og tale

  • Tysk - moderat i skrift og tale

Personligt grundlag

Jeg har en god evne til at gennemskue strukturelle problemstillinger og deraf intuitivt at konstruere enkelt og hensigtsmæssigt. Ligeledes at forudsige væsentlige kinematiske aspekter i en mekanisme, og at designe og sammensætte bevægelige dele. Jeg har en god opfattelse af rum og kræfter, og kan hurtigt visualisere og gennemskue virkemåder.

Konstruktion

I kraft af bl.a. min håndværksmæssige baggrund ligger Design for Manufacturing and Assembly mig naturligt for, da jeg er vandt til at have tingene i hænderne og ved hvordan de fremstilles. Jeg har et bredt kendskab til maskinelementer og produktionsudstyr, og har et godt grundlæggende know-how mht "best practice", komponenttyper og deres anvendelse. Jeg går højt op i at lave ting så enkle og med en så alsidig funktionalitet som muligt, og at anvende kendt og afprøvet teknologi. Derved sikres et godt design og et pålideligt produkt til en fornuftig pris.

CAD-arbejde

Jeg er grundlæggende CAD-entusiast, og stræber altid efter at dygtiggøre mig indenfor den software jeg bruger, hvilket er styrket af min selvkritik og hang til at udfordre mig selv. Jeg higer efter at gøre tingene så enkelt og hensigtsmæssigt som muligt, og har derfor dygtiggjort mig i forskellige metoder til at

  • undgå tunge og uoverskuelige CAD-modeller

  • sikre stabilitet i opbygning af modellen

  • lette FEA på komplekse modeller

  • generelt at holde et godt overblik, og sikre at det er til at gå til for andre

Send en mail, hvis du ønsker et detaljeret CV tilsendt

bottom of page