top of page

Rasmus Tychsen

EJER

 

Mobil:

 

Email:

 

Lokation:

6500 Vojens

Fødselsår:

1981

Jeg er maskiningeniør og freelancer gennem mit firma RTEC med sæde i Vojens, og tilbyder konsulentbistand til virksomheder i maskinindustrien ved at indgå i det pågældende ingeniør-team hos kunden.

 

Jeg er født og opvokset på en gård i det sønderjyske, og har haft min daglige gang blandt maskiner og og driftsinventar, hvilket tidligt vakte min interesse for mekanik og konstruktion. Gennem min opvækst har bl.a. Technic LEGO været en stor passion, hvilket i høj grad har været med til at udvikle mine evner indenfor strukturel konstruktion og bevægelig mekanik. I mine teenage-år har jeg på gården haft adgang til værkstedsfaciliteter, og har repareret og skruet i alt fra knallerter, biler og bornholmerure til staldinventar, mejetærskere og vendeplove, og har blandt venner naturligt været "the go-to guy" hvis grejet ikke fungerede.

Personligt er jeg typen der elsker at tilegne mig ny viden og dygtiggøre mig indenfor mit felt. Jeg er udadvendt, og indgår fint et projektgruppe, men nyder også at arbejde selvstændigt, at fordybe mig og uforstyrret finde den rette løsning. Jeg ser sparring med andre ingeniører som en essentiel del af et udviklingsforløb, da input fra friske øjne altid er sundt.

Som selvstændig erhvervsdrivende har jeg en helt grundlæggende interesse i at yde mit bedste og aflevere et veludført stykke arbejde. Kundens tilfredshed, sammen med min egen perfektionisme, er så at sige min drivkraft.

bottom of page